Mitt namn er Mai Grete. Jeg er en 15 år gammel jente som bor i Lærdal. Jeg kommer til å blogge om foto. Justin Bieber kommer DEFINITIVT til å bli nemnt! ELSKER HAN! Jeg er en STOR belieber! Håper du liker bloggen min. Stikk gjerne innom igjen! For kontakt/sponsing; MaiBrugrand@hotmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
KINO!

Hei! Blir et raskt innlegg nå. Jeg stikker nemlig på kino med Malin. Det er total recall som vi skl se. Jeg har sett traileren og den virker bra, så. Håper dere liker web bilder siden jeg ikke har tatt noen bilder idag! Snakkes!

-Mai Grete.B.B ?0 Kommentarer


BESTFRIEND

-Mai Grete <35 Kommentarer


SUMMER FEELING (PICTURES)

Hei alle sammen!

I dag har jeg faktisk hatt sommer følelse. Hele sommeren har det vært grått og stygt vær her hjemme, men jeg var jo borte en stund da. Vi hadde en del fint vær da, men her hjemme.. buuu. Så jeg vaknet av at sola skinte inn glasset. haha. Vel, i dag har jeg ikke gjort så veldig mye. Har tatt en del bilder, og ellers bare slappet av. Vel, det var ikke jeg som tok bildene da, jeg var "modellen". Jeg tar en del bilder, og det er fra mennesker, asså photoshooter, også bilder av natur å så videre. Så jeg kommer til å legge ut en del bilder, så jeg håper dere liker fotoblogger! Jeg har egentlig aldri tenkt å ha en blogg som handler om foto, men siden jeg elsker foto og tar veldig mye bilder, så er bloggen min nå en del av en fotoblogg. Jeg har forresten ny header. Den er nå midlertidig. Men nå skal jeg se handball kamp. Snakkes!
-Mai Grete.B.B7 Kommentarer


PHOTOSHOOTHei! Nå kom vi akkurat inn igjen. Vi bestemte oss for å ta en photoshoot idag. Jeg og Malin. Først fant jeg klær til hun så styla jeg hun, so tok jeg bilder. Her er bildene;
-Mai Grete.B.B0 Kommentarer


Dagen i dag!

Hei! Jeg tenkte nett jeg skulle blogge. I dag sto jeg egentlig opp ganske sent så stakk jeg bort til Malin. Hun er naboen min og bestevenninen min! Så tok vi hver sin sykkel så sykla vi ned på joker å kjøpte pizza og kakao og popcorn osv. Så nå sitter vi å koser oss! Her er noen bilder fra i dag.

-Mai Grete.B.B0 Kommentarer


Justin bieber

Hei! Sorry for lite blogging men har helt glemt bloggen og så har jeg ikkje følt får å blogge. Men her er jeg! Har ikke mye å blogge om, så jeg slenger inn noen bilder av Justin. Gleder meg sykt til konserten 16 april. Jeg har golden circle billett! <31 Kommentarer


PHOTOSHOOT


Heisann!

Istad hadde jeg, Malin og Frida en liten photosoot. Fucka bilder av meg! Her er noen av bildene!
Snakkes!

-Mai Grete.B.B5 Kommentarer


HOME SWEET HOMEHei alle sammen.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra tre uker ferie! Og tre uker uten blogging. Sorry for det, men har nesten aldri hatt internett tilgang. Vel, ja det begynte med at jeg dro til bergen, så var jeg nett hjemme en liten tur før jeg dro videre til telnesanden. Jeg har tatt noen bilder derfra. Det er en campingplass i nærheten av bø. Vi er der nesten hvert år. Men siden det er så langt så var dette første gangen på to år. Der møtte vi en sinnsykt søt gutt. Så måtte jeg komme meg hjem igjen. så tidlig opp for å kjøre til oslo.Der var jeg NORWAYCUP! Det var særriøst en fantastisk opplevelse, og jeg håper virkelig jeg får prøve det igjen. Vi kom til første kamp i B-sus spillet, men så fikk ingenmål så det endte med straffekonkurranse. Der jeg sefølgelig ble tatt ut til å ta ene straffen. Jeg sto der bare og håpte på at det ikke ble meg. Jeg trodde heller ikke det vart meg, men så ble navnet mitt ropt opp. Jeg gikk fram å så skulle jeg ta straffen. Det var skikkelig nervepinende. Jeg takler bare ikke slike stunder. Så jeg bommet. Men heldigvis så bommet alle de andre på laget mitt også, untatt en, så jeg vart litt lettet sånn sett. Så reiste jeg til Hamar, og så videre til sverige. Jeg har kjøpt helt sykt med godteri og drikke å slikt. Mye ble spist opp, men legger ut bilder av det senere.

Okei, mye skrivefeil i innlegget men siden dataen min klikker hver gang jeg skal skrive noe inn i teksten så får det bare være sånn. Det sinnsykt søte gutten som jeg nemnte var en fem år liten gutt. Han hette Malik. Vi skulle trampoline og så begynte han å snakke til oss. Vi skjønte ikke dritten av hvor han var fra. Vi prøvde japansk, kinesisk, spansk osv. Til slutt fant vi ut at han var dansk. Så utrolig dumme vi var. Jeg prøvde og snakke til han på dansk og han skjønte nesten alt jeg sa. Jeg har visst et talent i dansk. neida. Men nå er jeg endlig kommet hjem!

 


Malik var veldig klengete, og vi fikk masse klemmer! Han er så søt!!

Jeg tok noen raske bilder tidlig på mårran før vi dro. Det var sol så tidlig!!

 

Tenkte egentlig jeg skulle legge ut et lag bilde av oss på norwaycup, men jeg har sefølgelig klart å rote det bort. Jeg er dritt sur for det!!
Men vi snakkes! Flere bilder av sverige kommer senere.

-Mai Grete. B. B1 Kommentarer


hits