Mitt namn er Mai Grete. Jeg er en 15 år gammel jente som bor i Lærdal. Jeg kommer til å blogge om foto. Justin Bieber kommer DEFINITIVT til å bli nemnt! ELSKER HAN! Jeg er en STOR belieber! Håper du liker bloggen min. Stikk gjerne innom igjen! For kontakt/sponsing; MaiBrugrand@hotmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
PICTURES

Hei bloggen!

Bergen turen i dag vart avlyst, siden vi skal til Bergen på onsdag osgå på vg lista topp 20, så droppa vi Bergens turen idag. Men, da blir det jo blogging på meg alikavell! Tenkte jeg skulle se en film litt senere idag. Men problemet er, hvilken film? Har ikke så mye å blogge om egenlitg så jeg slenger inn noen bilder! Bildene ble tatt i full fart så de siste bildene vart veldig mislykktes. Well, Enjoy!
// Canon 450D

Snakkes!

Q; Har dere noen filmtips?

// Mai Grete.B.B29 Kommentarer


JUSTIN BIEBER IN AUSTRALIA

Hei bloggen.

Tenkte jeg nett skulle skrive litt om Justin siden jeg ikke får muligheten til å blogge når jeg er i bergen.

 

Justin bieber er nå i Australia. Han har akkurat vært i Malaysia og har hatt show der. Justin ankom Australia 15 juli på brisbane (flyplass i australia) Det er rykter som sier han skal være der i tre dager, men det e forsatt litt usikkert. Det var utrolig mange fans som møtte Justin når han ankom hotellet han skulle bo på. The Olsen hotell. Det er også sagt at det dukket opp nesten dobbelt så mange på grunn av det han skrev på twitter. Han skrev; Hate these long flights, but worth it so see my fans in Australia. Vel, det er egentlig det jeg vet om han nå. Blogger så fort jeg vet noe nytt!
Justin med fans på hotellet;

Noen bilder; (noen er ganske nye, så er ikke sikkert dere har sett alle før)


Is he trying to kill us?  Loveyou JB!

#NOHATE

<3 Belieber

// Mai Grete.B.B22 Kommentarer


FLOWER POWER

Hei bloggen.

Har litt liten tid nå, siden jeg skal være med tantungen min idag, pluss at jeg på pakke å slik. Imåren blir det tur til bergen å handle så hjem igjen, så blir det vg lista topp 20 i bergen neste dag igjen. Altså på onsdag. Skal være der torsdagen også, så da blir det mer handling. Det blir litt mindre blogging de dagene. Jeg er super takknemlig for dere som leser bloggen min! Statistikken min var oppe i hundre sidevisere igår. Og jeg har bare blogget to, tre dager? Vel, de høyeste jeg har hatt er 500 sidevisere, jeg kom nesten på topp 100 listen. Klarer vi å slå det? anyways. Ha en fin dag videre!

.

JUSTIN BIEBER:

 // Mai Grete.B.B

15 Kommentarer


#BRUNETTE ELLER BLONDINE?

Hei bloggen!

Jeg sitter å funderer på om jeg skal forbli brunette eller gå tilbake til blondine (min vanlige hårfarge). Jeg skal farge håret mitt nå om ikke så lenge, så vær så snill HJELP! Jeg har ikke noen så bra bilder av når jeg hadde blondt hår fordi det er en god stund siden. Jeg har faktisk forandret meg siden jeg farget meg brunt den første gangen.

BLONDINE:                                          BRUNETTE:

 

Bildet du ser jeg som blondine på er veldig lenge siden. Men det var det eneste jeg hadde i arkivet.

Q; Så hva synst du?

 

JUSTIN BIEBER; 

Jeg kommer nok alltid til å blogge litt om Justin Bieber, eller legge ut noen bilder av han i hvert innlegg. Kanskje en bieberfact? Men følg med videre! Billetten som jeg skulle selge her på bloggen, er nå desverre solgt. Lykke til alle dere beliebers som ikke fikk tak i billetter! BARE IKKE GI OPP! Jeg hadde en vanlig sitteplass i felt D (nærmest scenen) Men så reiste jeg inn på billettservice i etterkant og jeg fikk tak i GOLDEN CIRCLE! Lykkerus! Så det er fortsatt håp, for å få tak i en billett. Stikk inn på billettservice nå å da, så kanskje du blir like heldig som meg. Om jeg ser noen billetter på billettservice eller noen andre plasser, publiserer jeg det straks!

(dårlig bildekvalitet, siden bildet ikke gikk å laste opp i større størrelse)
Justin i Australia med noen fans/beliebers. Skulle virkelig ønske det var meg!!'

 

-Mai Grete.B.B //

 17 Kommentarer


SNEAK PEEK

Hei bloggen!

Nå tenkte jeg at jeg skulle ha en liten sneak peek av rommet mitt. Har ikke noe spesielt å blogge om. Her kommer noen bilder, litt av rommet og litt av Justin Bieber veggen min.
 

Snakkes!

-Mai Grete.B.B

 

 12 Kommentarer


FORANDRET!

Hei!

Nå sitter jeg her på rommet mitt, å så kom jeg over noen gamle bilder. Jeg har særriøst forandret meg så sinnsykt. Vel, i går var faktisk den beste dagen i hele livet mitt! Jeg fikk golden circle billetter til Justin Bieber 16.april 2013. Jeg er i himmelen enna. Det er en super bursdags gave, siden jeg har bursdag bare dager etter konserten. Den 22.april. Dette var sefølgelig høgde punktet! Men disse ukene framover kommer også til å bli ganske morro. Jeg reiser nå på tysdag til lagunen i Bergen. Skal dit en dagstur for å handle litt å slikt. Så, onsdag, altså dagen etterpå drar jeg med tog til bergen igjen, også skal jeg på vg lista topp 20. og være der en natt på hotell, og handle enda mer! Så uken derretter reiser jeg til telnesanden. En fantastik campingplass i nærheten av bø! Vi er der så å si hvert år. Men om det er meldt stygt vær til vi reiser så reiser vi mest sannsynlig til sverige! Og det tar ikke slutt der! Jeg drar også på norwaycup uken etter der igjen! Gleder meg sykt! og så faktisk uken deretter, blir det også en tur. Kanskje til sverige om vi ikke drar om det blir stygt vær da. Men, altså ja. Ukene framover kommer til å bli fantastiske.

Meg i 7.klasse;


Jeg hadde så sykt hvitt hår.. ! Farget meg i 9.klasse så er brunette nå!

Meg i 9.klasse;

Meg i 10.klasse;  (eller begynner i 10.klasse etter sommeren. Dette bilde er tatt for noen uker siden)

Ettervekts.. Elsker det! Skal farge håret igjen, om noen dager tror jeg. Legger ut resultatet! Jeg vurderer blond igjen, men liker håret brunt.. what to do? Hva synset dere jeg passer best i? Ser ikke det så godt på bilde nummer en, men var egentlig bare det jeg hadde her å nå. Snakkes!

-Mai Grete.B

 
 

 4 Kommentarer


JUSTIN BIEBER BILLETTER!

Hei! 

På billett salget på torsdag fikk jeg desverre ikke tak i noen billetter. Pc'en min klikka og serverene til billettservice klikka. Det var jo sagt at 125.000 prøvde og komme inn samtidig. Jeg var sånn sett ganske heldig fordi søstra mi fikk tak i en sitte plass, felt D. Jeg vart kjempeglad når jeg fikk vite at jeg faktisk har fått en billett. Når alle 125.000 prøvde å få tak i. Også i dag, dette er den beste dagen i hele livet mitt. Jeg reiste tilfeldig inn på billettservice, og så trykte jeg meg inn på justin bieber billetter altså golden circle billetter. Det kom fram at det ikke var noe igjen. Jeg visste jo egentlig det, men så gjorde jeg det en gang til og var så heldig at jeg fikk tak i 2 golde circle billetter. Jeg har særriøst aldri vært så glad i hele mitt liv! Jeg skal nå selge sitteplassen min, ved felt D altså nærmest ved scenen. Det er allerede en jeg venter svar av, men om hun ikke vil ha den, kommer jeg til å legge den ut til salgs her på bloggen. Så, stay tuned! 

Jeg prøver fortsatt å få tak i diamond, eller meet and greet men det er helt utsolgt av på billettservice, og det er kjempe vanskelig å få tak i på finn. Så om du har en du skal selge, ta kontakt med meg! Min e-post: MaiBrugrand@hotmail.com eller Mrs_Jbiebz@hotmail.com bare kontakt meg på en av disse e-post adressene, so skal jeg svare så fort som mulig! Vil virkelig ha noen slike billetter!

Hugs; Selger en sitteplass ved felt D (nærmest scenen) om hun som jeg venter svar av, ikke vil ha den! Stay tuned!

 


(Bilde ble ikke tatt idag, men uansett.. HAPPY!)

-Mai Grete! <3 1 Kommentarer


hits