Mitt namn er Mai Grete. Jeg er en 15 år gammel jente som bor i Lærdal. Jeg kommer til å blogge om foto. Justin Bieber kommer DEFINITIVT til å bli nemnt! ELSKER HAN! Jeg er en STOR belieber! Håper du liker bloggen min. Stikk gjerne innom igjen! For kontakt/sponsing; MaiBrugrand@hotmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
HOME SWEET HOMEHei alle sammen.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra tre uker ferie! Og tre uker uten blogging. Sorry for det, men har nesten aldri hatt internett tilgang. Vel, ja det begynte med at jeg dro til bergen, så var jeg nett hjemme en liten tur før jeg dro videre til telnesanden. Jeg har tatt noen bilder derfra. Det er en campingplass i nærheten av bø. Vi er der nesten hvert år. Men siden det er så langt så var dette første gangen på to år. Der møtte vi en sinnsykt søt gutt. Så måtte jeg komme meg hjem igjen. så tidlig opp for å kjøre til oslo.Der var jeg NORWAYCUP! Det var særriøst en fantastisk opplevelse, og jeg håper virkelig jeg får prøve det igjen. Vi kom til første kamp i B-sus spillet, men så fikk ingenmål så det endte med straffekonkurranse. Der jeg sefølgelig ble tatt ut til å ta ene straffen. Jeg sto der bare og håpte på at det ikke ble meg. Jeg trodde heller ikke det vart meg, men så ble navnet mitt ropt opp. Jeg gikk fram å så skulle jeg ta straffen. Det var skikkelig nervepinende. Jeg takler bare ikke slike stunder. Så jeg bommet. Men heldigvis så bommet alle de andre på laget mitt også, untatt en, så jeg vart litt lettet sånn sett. Så reiste jeg til Hamar, og så videre til sverige. Jeg har kjøpt helt sykt med godteri og drikke å slikt. Mye ble spist opp, men legger ut bilder av det senere.

Okei, mye skrivefeil i innlegget men siden dataen min klikker hver gang jeg skal skrive noe inn i teksten så får det bare være sånn. Det sinnsykt søte gutten som jeg nemnte var en fem år liten gutt. Han hette Malik. Vi skulle trampoline og så begynte han å snakke til oss. Vi skjønte ikke dritten av hvor han var fra. Vi prøvde japansk, kinesisk, spansk osv. Til slutt fant vi ut at han var dansk. Så utrolig dumme vi var. Jeg prøvde og snakke til han på dansk og han skjønte nesten alt jeg sa. Jeg har visst et talent i dansk. neida. Men nå er jeg endlig kommet hjem!

 


Malik var veldig klengete, og vi fikk masse klemmer! Han er så søt!!

Jeg tok noen raske bilder tidlig på mårran før vi dro. Det var sol så tidlig!!

 

Tenkte egentlig jeg skulle legge ut et lag bilde av oss på norwaycup, men jeg har sefølgelig klart å rote det bort. Jeg er dritt sur for det!!
Men vi snakkes! Flere bilder av sverige kommer senere.

-Mai Grete. B. B


  

eyetunes
fine bilder! :)
04.08.2012, 21:23
URL: http://eyetunes.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits