Mitt namn er Mai Grete. Jeg er en 15 år gammel jente som bor i Lærdal. Jeg kommer til å blogge om foto. Justin Bieber kommer DEFINITIVT til å bli nemnt! ELSKER HAN! Jeg er en STOR belieber! Håper du liker bloggen min. Stikk gjerne innom igjen! For kontakt/sponsing; MaiBrugrand@hotmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
FORANDRET!

Hei!

Nå sitter jeg her på rommet mitt, å så kom jeg over noen gamle bilder. Jeg har særriøst forandret meg så sinnsykt. Vel, i går var faktisk den beste dagen i hele livet mitt! Jeg fikk golden circle billetter til Justin Bieber 16.april 2013. Jeg er i himmelen enna. Det er en super bursdags gave, siden jeg har bursdag bare dager etter konserten. Den 22.april. Dette var sefølgelig høgde punktet! Men disse ukene framover kommer også til å bli ganske morro. Jeg reiser nå på tysdag til lagunen i Bergen. Skal dit en dagstur for å handle litt å slikt. Så, onsdag, altså dagen etterpå drar jeg med tog til bergen igjen, også skal jeg på vg lista topp 20. og være der en natt på hotell, og handle enda mer! Så uken derretter reiser jeg til telnesanden. En fantastik campingplass i nærheten av bø! Vi er der så å si hvert år. Men om det er meldt stygt vær til vi reiser så reiser vi mest sannsynlig til sverige! Og det tar ikke slutt der! Jeg drar også på norwaycup uken etter der igjen! Gleder meg sykt! og så faktisk uken deretter, blir det også en tur. Kanskje til sverige om vi ikke drar om det blir stygt vær da. Men, altså ja. Ukene framover kommer til å bli fantastiske.

Meg i 7.klasse;


Jeg hadde så sykt hvitt hår.. ! Farget meg i 9.klasse så er brunette nå!

Meg i 9.klasse;

Meg i 10.klasse;  (eller begynner i 10.klasse etter sommeren. Dette bilde er tatt for noen uker siden)

Ettervekts.. Elsker det! Skal farge håret igjen, om noen dager tror jeg. Legger ut resultatet! Jeg vurderer blond igjen, men liker håret brunt.. what to do? Hva synset dere jeg passer best i? Ser ikke det så godt på bilde nummer en, men var egentlig bare det jeg hadde her å nå. Snakkes!

-Mai Grete.B

 
 

 


  

KRISTINA - Jeg kommenterer tilbake!
du er pen! ;o
14.07.2012, 21:20
URL: http://freakingbad.blogg.no
tiksj
oi! fine bilder! :D
14.07.2012, 22:25
URL: http://TIKSJ.blogg.no
Sara!
Heldig som har fått tak i billett! Kjempefine bilder!! :D
14.07.2012, 23:23
URL: http://sarahg.blogg.no
hopeee
Syns du ikke har forandret deg så mye, men kjempe fine bilder!:)
15.07.2012, 11:18
URL: http://hopeee.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits