Mitt namn er Mai Grete. Jeg er en 15 år gammel jente som bor i Lærdal. Jeg kommer til å blogge om foto. Justin Bieber kommer DEFINITIVT til å bli nemnt! ELSKER HAN! Jeg er en STOR belieber! Håper du liker bloggen min. Stikk gjerne innom igjen! For kontakt/sponsing; MaiBrugrand@hotmail.comArkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
JUSTIN BIEBER BILLETTER!

Hei! 

På billett salget på torsdag fikk jeg desverre ikke tak i noen billetter. Pc'en min klikka og serverene til billettservice klikka. Det var jo sagt at 125.000 prøvde og komme inn samtidig. Jeg var sånn sett ganske heldig fordi søstra mi fikk tak i en sitte plass, felt D. Jeg vart kjempeglad når jeg fikk vite at jeg faktisk har fått en billett. Når alle 125.000 prøvde å få tak i. Også i dag, dette er den beste dagen i hele livet mitt. Jeg reiste tilfeldig inn på billettservice, og så trykte jeg meg inn på justin bieber billetter altså golden circle billetter. Det kom fram at det ikke var noe igjen. Jeg visste jo egentlig det, men så gjorde jeg det en gang til og var så heldig at jeg fikk tak i 2 golde circle billetter. Jeg har særriøst aldri vært så glad i hele mitt liv! Jeg skal nå selge sitteplassen min, ved felt D altså nærmest ved scenen. Det er allerede en jeg venter svar av, men om hun ikke vil ha den, kommer jeg til å legge den ut til salgs her på bloggen. Så, stay tuned! 

Jeg prøver fortsatt å få tak i diamond, eller meet and greet men det er helt utsolgt av på billettservice, og det er kjempe vanskelig å få tak i på finn. Så om du har en du skal selge, ta kontakt med meg! Min e-post: MaiBrugrand@hotmail.com eller Mrs_Jbiebz@hotmail.com bare kontakt meg på en av disse e-post adressene, so skal jeg svare så fort som mulig! Vil virkelig ha noen slike billetter!

Hugs; Selger en sitteplass ved felt D (nærmest scenen) om hun som jeg venter svar av, ikke vil ha den! Stay tuned!

 


(Bilde ble ikke tatt idag, men uansett.. HAPPY!)

-Mai Grete! <3 


  

Marthe
ÆÆÆ, gleda meg! :-)

So bra du fekk tak i gc til slutt da! ;-)
13.07.2012, 22:22
URL: http://marthegs.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits